03 de maig, 2007

Castellers de Vilafranca i Rai Uno al You Tube

Al blog learn-italian.blogspot.com hi he trobat aquesta entrada en la que hi apareix el següent video de la Rai. No he estat capaç de trobar quan es va emetre ni a la web de Rai Uno ni a la web del programa Passagio a nord ovest.

La diada que s'hi mostra crec que deu ser Sant Fèlix del 2001. Per tant, suposo que l'emissió devia ser poc després i per això no l'he trobada a la web. A banda d'un cert aire a favor dels Castellers de Vilafranca (no em considero anti-verd, ans al contrari, però d'una emissió d'aquestes n'hagués esperat més objectivitat), d'algunes errades "tècniques" (deu de tres o nou de quatre...) i d'algunes imprecisions, diguem-ne, "nacionals" el video m'ha agradat perquè aquestes coses ajuden a entendre com ens veu la gent de fora: "El toc de follia que distingeix els catalans", no està gens malament!.

Gràcies a l'editor del blog learn-italian.blogspot.com, que ha deixat dos comentaris en aquesta entrada, resulta que el programa el va emetre Rai Uno el passat 29 d'abril. Essent així, ja no sé si seguir creient que la diada és Sant Fèlix del 2001!

3 comentaris:

Jordi Tremosa ha dit...

Hola,

Sóc el webmaster del blog www.learn-italian.-blogspot.com

Aquest vídeo es va emetre dissabte 20 d'abril al programa Passagio a Nord Ovest de la Rai Uno.

L'únic inconvenient que hi trobo és que no saben on el van filmar, perquè anomenen "Spagna" un fotimer de vegades.

Jordi Tremosa ha dit...

Perdó, volia dir 29 d'abril

Oscar Montserrat "TETE" ha dit...

Pels castells que es veuen és clar que és Sant Fèlix 2001.