16 d’abril, 2007

Els Xiquets comencen la temporada

Els Xiquets van iniciar ahir la temporada 2007 a la Plaça del Rei, com ja és habitual els darrers anys. A la xarxa ja es poden llegir les primeres cròniques.

"Els Xiquets de Tarragona van descarregar el 4 de 7, el 3 de 7, el 2 de 6, i 2 pilars de 4 simultanis. Els Castellers de Sants van descarregar el 5 de 7, el 4 de 7 en segon intent, el 3 de 7, i el pilar de 5; i els Nens del Vendrell van descarregar el 3 de 7, el 2 de 6, i 2 pilars de 4 simultanis. No van poder amb el 4 de 7."
Font: Diari de Tarragona

"Els de la camisa ratllada van obrir plaça amb el quatre de set, i en la segona ronda van descarregar el tres de set. Els del Carrer Santa Anna van aprofitar aquestes construccions per fer algunes proves als pisos superiors del tronc, proves que per altra banda no van suposar cap problema en l’execució dels castells i que van tancar-se, per tant, amb bona nota. Abans de començar la tercera ronda va començar a ploure a Tarragona i l’actuació es va suspendre momentàniament. Tot i només estar aturada l’actuació vora quinze minuts, els ratllats van sofrir algunes baixes, i van replantejar el tercer castell, descartant el més que possible quatre de set amb l’agulla que volien intentar. Finalment, els tarragonins van completar l’actuació amb un dos de sis que no va suposar cap problema pels Xiquets, i reservant d’aquesta manera altres objectius més elevats per properes cites, com la propera diada de Sant Jordi, dilluns vinent."
Font: webcasteller.com

"Els Xiquets de Tarragona han realitzat aquest diumenge la primera actuació de la temporada. En concret, els matalassers s'han estrenat en el marc de la IV Diada d'Inici de la Temporada, una actuació organitzada pels castellers de la camisa ratllada que s'ha celebrat a la plaça del Rei de Tarragona."
Font: Tinet Digital