16 de setembre, 2007

De nou carregat

N'hi ha per estar contents, és clar!: Una altra vegada carregar el tres de nou amb folre i completar la diada descarregant tant el dos de vuit amb folre com el quatre de vuit és, per a una colla com la nostra, acostar-se molt al límit del que es pot fer i és per a estar-ne contents i orgullosos. Ho deia en una entrada anterior: Els Xiquets som una colla de vuit que, quan en tenim l'oportunitat, provem un castell de nou. Avui ha sortit bé i n'hem d'estar satisfets però el castell s'hagués pogut descarregar i ha estat una llàstima no acabar d'arrodonir-ho.

Tal com jo ho veig els Xiquets hem (ara que he tornat a posar-me la camisa ja m'hi dec poder comptar com a membre actiu) de tenir ara la clara intenció de descarregar-lo diumenge que ve. Això significa no defallir als assajos, veure'ns-en capaços, tenir-hi confiança però no confiar-nos i aprendre la lliçó. Avui hem estat a punt, diumenge que ve l'hem de descarregar. Però no serà gens fàcil.

Pel que fa a les altres colles d'aquesta nova Diada de Festa Major els Castellers de Vilafranca han vingut a fer el paper de líders que els atorguen tots els rànquings i, en el seu particular duel amb la Vella de Valls, n'han sortit clarament per davant. La Vella crec que ha patit en excés les conseqüències del cinc de nou amb folre desmuntat i m'ha fet posar en dubte la màxima aquella de "La Vella és la Vella". L'"altra colla gran" de Tarragona crec que ha comès un error d'estratègia en voler tirar el cinc de vuit després de la caiguda del tres de nou amb folre enlloc de rebaixar els objectius i la jugada no els ha sortit bé. Vejam què passa diumenge que ve.

Avui el nostre tres de nou amb folre (carregat) ha estat el protagonista d'una nova Diada de Festa Major amb massa caigudes i massa castells desmuntats. Una diada que comença a les dotze del migdia i s'acaba a les quatre de la tarda, amb colles que surten de plaça només amb dos castells i que a la tercera ronda ja no hi queda gairebé públic és per fer-nos-ho mirar tots plegats. Si hi sumem que molts dels folres (inclosos els nostres) trepitjaven camises d'un altre color potser podem concloure que, en general, tothom ha estirat més el braç que la màniga.

Això sí, el tres de nou amb folre l'hem carregat! Enhorabona a tots els Xiquets i descarreguem-lo la setmana entrant!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs no, finalment al folre no hi va haver sobreexcitació, jajaja, a descarregar-lo !!!

Anònim ha dit...

Doncs no, finalment al folre no hi va haver sobreexcitació, jajaja, a descarregar-lo !!!