18 d’octubre, 2007

Santa Úrsula en directe per internet

Informava ahir l'agència EFE que l'Ajuntament de Valls transmetrà en directe la Diada de Santa Úrsula des de la seva web amb tecnologia Windows Media i comentaris d'especialistes.

"L'Ajuntament de Valls (Alt Camp) retransmetrà per internet en directe aquest diumenge la Diada castellera de Santa Úrsula, una de les més importants del calendari casteller.

La jornada començarà a les 13.00 hores i en ella actuaran les dues colles locals, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

El seguiment per la xarxa es podrà fer des de la pàgina web de l'ajuntament i es tracta de la primera vegada que des d'aquest portal s'ofereix una emissió en directe. L'objectiu és difondre els castells i, en especial, aquesta Diada.

A part de les imatges, haurà comentaris a càrrec d'especialistes castellers. El sistema de reproducció que s'utilitzarà per a la retransmissió serà el Windows Media. Aquesta retransmissió permetrà avaluar les possibilitats d'ús d'internet per a posteriors esdeveniments promocionals de Valls i la seva cultura."

He estat buscant a la web de l'Ajuntament de Valls vejam si hi trobava més informació però no hi he sabut trobar res. Benvinguda sigui la iniciativa!