16 d’octubre, 2007

Castells al diari Metro de Nova York

El diari gratuït Metro, que també té una versió catalana (no tota en català) distribuïda des de Barcelona, publicava en la seva edició de Nova York el dia 25 de setembre una foto de la Diada de les colles locals de Barcelona en la seva secció d'Internacional.

"Oops! Watch your step
A few revelers fall while attempting to build a traditional Catalan human tower in Barcelona's San Jaime square during Saint Merce celebrations in Spain. Monday, Sept. 24, 2007. Human pyramid building has a long tradition in the Catalonia region."

Almenys a Barcelona, el diari Metro (també els altres diaris gratuïts) es reparteix a les entrades del metro, a les parades d'autobús, als carrers amb més tràfec de gent... Els lectors solen deixar-lo al seient del metro, damunt de papereres o a les taules dels bars quan l'han acabat de llegir per tal que un altre lector el pugui aprofitar. La premsa gratuïta esdevé una mena de bookcrossing que allibera diaris enlloc de llibres.

Amb la gentada que viu i treballa a Nova York que deuen llegir el diari gratuït cada dia, feu números sobre la gent que deu haver vist aquesta foto! Què en deuen haver pensat?