15 de maig, 2007

Plega el cap de Colla

El Sergi Valls i el seu equip van plegar la setmana passada. Tot just començada la temporada, la Junta Tècnica plega i s'ha convocat una assemblea per al proper dissabte.

Com és obvi els qui, com jo, tenim la camisa penjada a l'armari des de fa tant de temps no tenim, ni de lluny, el dret d'opinar sobre una decisió tan important i que, de ben segur, el Sergi i la seva gent, han meditat llargament.

I és que comandar un equip de gent tan nombrós com una colla castellera (suposo que qualsevol, no només els Xiquets) en la qual qui més qui menys és un expert en composició de troncs; en veure els quatres massa oberts o els tresos massa tancats; en qui és el millor segon o el millor terç d'un pilar; en si és millor sortir de tres o de quatre de vuit per després tirar el dos amb folre... requereix sobredosi de paciència, una mica d'autoritarisme i un puntet (de vegades un puntot) de mala llet.

El Sergi ha decidit plegar perquè segur que ha considerat que aquesta dimissió era el millor per la Colla i crec que li hem de respectar la decisió. Ara vejam qui decideix prendre'n el relleu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

És veritat. No és senzill esbrinar què ha passat però de totes maneres sembla que el període de govern ha estat massa curt. De vegades cal aguantar el primer temporal perquè, ja ho diuen, després ve la calma. En aquest cas no ha estat així, i només queda desitjar bona sort a la nova direcció tècnica que surti.