30 de març, 2007

Toc de castells breakbeat

A Lulu hi podeu trobar una versió breakbeat del toc de castells. L'ha feta l'Alvaro Solache (aquest és el seu blog, on també hi parla de castells).


Tot i que aquesta versió del toc de castells és gratuïta he estat incapaç de descarregar-la (com és que sent gratuïta et demanen la tarja de crèdit?). Només n'he pogut sentir aquesta versió "demo" que dura uns deu segons.

Evolucionar per crèixer. M'agrada això dé fer evolucionar la tradició i posar-la una mica al dia. Als castellers i a les colles de la zona castellera tradicional, sovint ens costa massa entendre aquesta evolució que, al capdavall, és inevitable.

Em sembla que l'Alvaro Solache és de Vilafranca i, per tant, de la zona tradicional... Potser ha sabut donar el pas cap a la "modernització"... però, digueu-me tradicionalista (siusplau, no de les J.O.N.S), encara no em sé imaginar un castell a plaça amb el Dj punxant el seu toc de castells.
P.S .- (10/04/2007) L'Àlvar Solache ha deixat un comentari amb aquest enllaç des del que pot sentir-se la versió completa.

1 comentari:

Mazinguer ha dit...

Hola soc l'Alvar Solache

Mira a veure si ara ho pots sentir desde aquest link:

http://www.jukeboxalive.com/audio_play_offsite.php?mid=1045039

Salut!

Àlvar