14 de febrer, 2008

Museu Casteller a Valls pel 2010?

Ho diu l' AVUI d'avui:

"La Generalitat accepta la proposta del canvi d'emplaçament del Museu Casteller i anuncia la seva construcció pel 2009
La Generalitat ha acceptat la proposta de l'Ajuntament de Valls de canviar l'emplaçament del futur Museu Casteller a la partida de Ruanes.


La Generalitat ha acceptat la proposta de l'Ajuntament de Valls de canviar l'emplaçament del futur Museu Casteller a la partida de Ruanes. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha dit que la prioritat del Govern és 'fer tot el possible' perquè es materialitzi un projecte que 'fa temps que es planteja i no es resol'. La proposta ara només resta pendent dels informes de viabilitat urbanística. Segons Tresserras, 'això no s'atura' i ha anunciat que el museu es començarà a construir a finals del 2009. El conseller ha fet aquestes declaracions després de la junta de govern del Consorci del Museu Casteller, que ha començat amb una hora de retard perquè el conseller s'ha quedat atrapat en un embús a l'autopista per un accident."

Si el museu es comença a construir a finals del 2009, el veurem el 2010? O seguirà embussat a "l'autopista" com el conseller?

4 comentaris:

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

Amb sort la primera pedra al 2010 obert finals 2014 o principis 2015,això ja premet una megaporra.Sort que hi ha una conselleria de cultura que te que justificar el sou. En saben molt de construir infrastructures,gestionar-les amb els seus criteris de controlar les despesses també;des de un punt de vista molt subjetiu, culturalment hem anat molt enrera com a mínim els últims setze anys,quasi una generació(democràtica?)sencera...

Tradiblog ha dit...

Des de l'any 1981 que el Pere Català ja parlava del Museu Casteller de Valls. Sembla mentida que en un quart de segle encara estiguem així d'aturats.

ru ha dit...

segur que l'acaben fent...

ara bé, com la guanyadora sigui aquesta última proposta... malamenggggg!

TRO(B/V)ADOR DEL SANT GRAAL ha dit...

M'ho a xiulat lo vent,preobertura per al públic a finals de gener 2011;sino ho fessin abans del 2/2 potser hauriem d'esperar deu anys (10).