13 de desembre, 2006

SunMicrosystems i els castells


No és la primera vegada que la gent de Sun Microsystems (segurament la companyia de software més important després de Microsoft) mostra els castells com a part de la seva imatge corporativa i com a metàfora gràfica del treball en equip i la participació.

El passat mes de Febrer, la majoria de les seves pàgines arreu del món, ja mostraven la foto d'uns castellers, com podeu veure en aquesta captura de la seva web.

Ara, Sun Microsystems torna a utilitzar la imatge dels castells en la portada del DVD de la versió 10 del sistema operatiu Solaris. Podeu demanar aquest DVD de forma gratuïta aquí, o bé descarregar el sistema operatiu des d'aquí (tot i que em sembla que, en aquest cas, us quedareu sense la portada...).

El castell triat per a la portada del DVD és un dos de vuit amb folre a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, crec de dels Castellers de Sants creia que dels Castellers de Sants, per l'aparent color grisós de la camisa, però com veureu al comentari sembla és impossible: Els castellers de Sants mai han fet el dos de vuit amb folre a la Plaça Sant Jaume. Ara em queda el dubte de quina colla deu ser...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No pot ser dels Castellers ja que mai han fet el dos de vuit amb folre a la Plaça de Sant Jaume

Jordi Sagués ha dit...

Moltes gràcies per la correcció. Ja he esmenat el post.

Jordi.

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana he tingut el CD a les mans i diria que són els Castellers de Vilafranca,i seria un 2d8 amb folre aixecat el 1994 o 1995 quan van actuar quatre colles a la Mercè (CJXV, MdT, CdV, CdB)